substitute book cover

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: [2005].

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
[2005].
Issue number
Wyd. 10.
Volume
278, [2] s. :
Dimensions
20x21 cm.
UDC
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. [280]. Bibliogr. s. [280].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 10.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c [2005].
300
%a 278, [2] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 20x21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [280].%a Bibliogr. s. [280].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Available items

1.
Accession: I-D-61598-C
Signature: 65
Status: To the reading room only

Most often borrowed